Mebor cég

MEBOR d.o.o.
Češnjica 48 B
4228 Železniki
Slovenia

Tel.: +386 4 510 32 00
Fax: +386 4 510 32 01
e-mail: mebor@mebor.si

mebor-designing-milling-welding-quality-inspection

Teljes megoldásokat kínálunk az elsődleges fafeldolgozóipar részére. Ügyfeleink a világ minden táján értékelik a Mebor gépek robusztus szerkezetét és magas teljesítményét.

A Mebor kínálatában fellelhetőek egyaránt a kis, közép- és nagyüzemek elvárásai – a fűrésztől a teljes feldolgozó sorig.

A Mebor sikertörténet.

A Mesec család évtizedekig fafűrészeléssel foglalkozott. 1982-ben, a cég alapítója Boris Mesec megtervezte és megépítette az első Mebor rönkhasító szalagfűrészt. Mivel a Mebor fűrész műszaki jellemzői egyre több ügyfelet meggyőztek, ezért a gyártási igény folyamatosan növekszik. A Mebor minőséget több díjjal is elismerték, úgy mint 2011-ben az Év Kisvállakozója Díjával Szlovéniában. Egyike vagyunk a világ vezető, elsődleges faipari gépeket gyártó cégeinek.

A Mebor szakértelem.
Saját, Mebor gépekkel dolgoztunk a saját fűrészüzemünkben. Ez adta számunkra a legfontosabb távlati kilátásokat – megértettük a fűrészüzemek problémáit és igényeit. Csapatunk a legjobb szakértőkből áll a géptervezés, gépészeti- és elektromos tervezés, hidraulika, munkabiztonság és automatizáció területéről. A több mint 30 éves együttes munka a világszerte  található fűrészüzemekkel eredményeként szakértői ötleteket és segítséget tudunk nyújtani a gyártásfejlesztésben.

Vezető a technológiában!!
Büszkék vagyunk arra, hogy szalagfűrészeink és egyéb berendezéseink a saját újításaink és fejlesztéseink eredménye. Az elsők voltunk, akik kitalálták a teljesen automata vízszintes rönkhasító szalagűrészt. Jónéhány újításunk közvetlen hatást gyakorolt az iparra. A folyamatos kutatás és fejlesztés visz minket előre, és különböztet meg a versenytársainktól.

A Mebor szervíz.
A Mebor szervízhálózat több mint 20 minősített szervízcsapatból áll világszerte. Szervízünk ezért képes gyors válaszokat adni a felmerülő kérdésekre. Garantáljuk a gyors, minőségi, rugalmas kiszolgálást, legyen szó pótalkatrészről illetve szerelési munkáról bármilyen Mebor géphez

mebor-iso-9001-bureau-veritas-certificationA Mebor Minőség Garancia.
Tekintettel arra, hogy a cég egy családi vállalkozás, a minőség az személyes cél. A Mebor minőség magját a szakképzett, tapasztalt gyártócsapat adja. A legújabb gyártási technológiákat alkalmazzuk, nemzetközileg elismert gyártócégek tesztelt alkatrészeit használjuk. Minden berendezésen elvégzett minőségellenőrzés és tesztüzem garantálja a Mebor gépek minőségét.

mebor-CEA Mebor Biztonság.
A Mebor gépek megfelelnek az összes biztonsági előírásnak. Ezen túlmenően, a Mebor csapat számos olyan biztonsági funkcióval látja el gépeit, ami az esetleges személyi illetve mechanikus sérüléstől megóvja a tulajdonost..

A Mebor betanítás.
Minden beüzemelést követően szakképzett technikus munkatársaink betanítják a leendő kezelőszemélyzetet a berendezés kezelésére és karbantartására.

Szlovéniából a világba!
Közép-Európában, Szlovéniában helyezkedünk el. Szlovénia Európa harmadik legsűrűbb erdősültségével rendelkező országa. Szlovéniai gyártócsarnokunkból több mint 45 különböző országba szállítottunk már berendezéseket.

Egyedi kivitel az igények kielégítésére.
Megértjük a felmerülő egyedi ügyfél igényeket, így ezekre speciális gépeket illetve beállításokat készítünk.

A külső feltételekhez igazítva.
Amennyiben a Mebor gépeket extrém időjárási körülmények között üzemeltetjük, a berendezést erre specializáljuk; hideg tájakon hidraulika fűtés, trópusi tájakon különleges hajtás, stb.