Fűrészsorok

Optimális tervezés a vevői igények szerint!

Komplett, egyedi tervek alapján készített fűrésztechnológiákat készítünk. Sokéves fűrészüzemi tapasztalatunkra hagyatkozva, segíteni tudunk üzemének gyártásfejlesztésében. A tervezési folyamat során céljaink a következők: produktivitás és automatizáltsági fok, a fűrészelt felület minősége, minimalizált gyártási- és bérköltségek, flexibilitás, ésszerű ár, hatékony helykihasználás, egyszerű kezelés, stb. Fűrészsoraink egyszerűen szerelhetőek, mivel nincs szükség speciális alapozásra. Mi az Ön elvárása? A Mebor szakértői tanácsot adnak Önnek és segítenek a termelési folyamat tervezésében!

 

Mebor-Band-saws-an-sawing-lines-know-how-logo

Jindivick fafeldolgozó Ausztráliában

Jindivick fafeldolgozó Ausztráliában

Projekt példa: Jindivick fafeldolgozó Ausztráliában

Minimális bérköltség mellett minőségi árura hangolva!

Egyedi tervek szerint készített keményfafeldolgozó üzem, a flexibilitásra és a minőségi termékre hangolva. A sor bizonyos elemei extrémen erősített szerkezetűek, a nehéz keményfa könnyű kezeléséhez. A terv a kezelő számára a legjobb méretek kiválasztását engedélyezi a minőség figyelembevételével. Ez adja a Jindivick fafeldolgozó számára a magasabb minőségű végterméket és természetesen a nagyobb jövedelmezőséget.

Sia Tezei cég Lettországban

Sia Tezei cég Lettországban

Projekt példa: Sia Tezei cég Lettországban

240 m3 egy 8 órásműszak alatt! A Sia Tezei cég 6 db Mebor HTZ 1200 SP Plus nagyteljesítményű rönkhasító szalagfűrésszel dolgozik. Mindegyik fűrésszel max. 40m3/8 óra mennyiségű rönköt dolgoznak fel. Tűlevelű fát fűrészelnek, 300 – 500 mm átmérőtartományban. A berendezések innovatív elhelyezésével, a berendezések helyszükséglete minimális. Az a fűrészsor a gyakorlati bizonyítéka a  Mebor Plus Band Saws® termelékenységének..


[table “” not found /]

Képtár

Kérjen több információt